חלה של שבת או לחמניות של אתמול שלשום חבל לזרוק אפשר להשתמש בהם כטוסטים טעימים
כשעושים טוסט מלחם של אתמול שלשום הטוסט יוצא הרבה יותר טעים מלחם טרי שיכול להתפורר בטוסטר
הרכיבים
לחם של חלה יבש מאתמול שלשום או לחמניות יבשות
גבינה לבנה או גבינה צהובה
חמאה
בצל
זיתים
אופן ההכנה
לקחת את הלחם או הלחמניה לחצות אותה לשניים
למרוח גבינה לבנה או לשים גבינה צהובה אפשר את שניהם אם רוצים
להוסיף בצל וזיתים לא חובה זה עניין של טעם אבל זה יוצא טעים עם התוספות
למרוח על הלחמניה או על הלחם חמאה
לשים בטוסטר וללחוץ היטב עד שהלחם או הלחמניות מוכנות כשיש סימנים של זהוב שרוף כמו בתמונה
כשעושים טוסט מלחם של אתמול שלשום הטוסט יוצא הרבה יותר טעים מלחם טרי שיכול להתפורר בטוסטר
הרכיבים
לחם של חלה יבש מאתמול שלשום או לחמניות יבשות
גבינה לבנה או גבינה צהובה
חמאה
בצל
זיתים
אופן ההכנה
לקחת את הלחם או הלחמניה לחצות אותה לשניים
למרוח גבינה לבנה או לשים גבינה צהובה אפשר את שניהם אם רוצים
להוסיף בצל וזיתים לא חובה זה עניין של טעם אבל זה יוצא טעים עם התוספות
למרוח על הלחמניה או על הלחם חמאה
לשים בטוסטר וללחוץ היטב עד שהלחם או הלחמניות מוכנות כשיש סימנים של זהוב שרוף כמו בתמונה
תגובות
הוסף רשומת תגובה