קראתי ללחם הזה לחם שלוש בגלל שהוא עשוי משלושה סוגי קמחים
רכיבים
2 כוסות קמח שמרים
2 כוסות קמח מלא
2 כוסות קמח לבן
2 ביצים
קורט מלח
1 כף סוכר
1 כפית סודה לשתייה
1 כף חומץ
חצי כוס שמן זית
1 וחצי כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים ביחד בקערה
מוסיפים את המים הפושרים מערבבים ולשים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק
מכסים את הבצק במגבת ונותנים לתפוח במשך שעתיים
לאחר שהבצק תפח
לוקחים תבנית ארוכה ורחבה ושמים נייר אפייה בתבנית
לוקחים את הבצק ושמים בתבנית
מתפיחים שוב שעתיים
חצי שעה לפני הכנסת הבצק לתנור מדליקים את התנור בחום של 180 מעלות בטורבו
לאחר התפחה של שעתיים מכניסים את הבצק לאפייה למשך חצי שעה עד 40 דקות
הערה
לא חייבים להשתמש באותם סוגי קמח שרשומים אפשר להשתמש בכל סוג של קמח אחר
רכיבים
2 כוסות קמח שמרים
2 כוסות קמח מלא
2 כוסות קמח לבן
2 ביצים
קורט מלח
1 כף סוכר
1 כפית סודה לשתייה
1 כף חומץ
חצי כוס שמן זית
1 וחצי כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים ביחד בקערה
מוסיפים את המים הפושרים מערבבים ולשים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק
מכסים את הבצק במגבת ונותנים לתפוח במשך שעתיים
לאחר שהבצק תפח
לוקחים תבנית ארוכה ורחבה ושמים נייר אפייה בתבנית
לוקחים את הבצק ושמים בתבנית
מתפיחים שוב שעתיים
חצי שעה לפני הכנסת הבצק לתנור מדליקים את התנור בחום של 180 מעלות בטורבו
לאחר התפחה של שעתיים מכניסים את הבצק לאפייה למשך חצי שעה עד 40 דקות
הערה
לא חייבים להשתמש באותם סוגי קמח שרשומים אפשר להשתמש בכל סוג של קמח אחר
לחם שלוש לחם משלושה סוגי קמח
תגובות
הוסף רשומת תגובה