את העוגה הזו לקחתי מהספר של בישולה עמוד 135 ושיניתי קצת את המתכון
הבצק
4 כוסות קמח
200 גרם מרגרינה או חמאה או מחמאה מרוככת
1 כוס מיץ תפוזים או יין מתוק
רבע כוס סוכר
פירות
אפשר להשתמש בכל סוג של פירות
אפשר לשים פירות טריים או לבשל את הפירות עד שיתרככו (כמו בתמונה)
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות
מערבבים בבלנדר את כל חומרי הבצק ושמים במקרר במשך שעה או למשך כל הלילה
מרפדים את הבצק ביד בתבנית מרובעת או עגולה
אם משתמשים בתבנית עגולה מספיק מחצית מהבצק
אם משתמשים בתבנית מרובעת אפשר להשתמש בכל הבצק
עורכים את הפירות הטריים או המבושלים על הבצק ומפזרים את הסוכר
אופים 35 דקות
הצעת הגשה
אפשר להגיש את העוגה חמה עם כדור גלידה
הבצק
4 כוסות קמח
200 גרם מרגרינה או חמאה או מחמאה מרוככת
1 כוס מיץ תפוזים או יין מתוק
רבע כוס סוכר
פירות
אפשר להשתמש בכל סוג של פירות
אפשר לשים פירות טריים או לבשל את הפירות עד שיתרככו (כמו בתמונה)
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות
מערבבים בבלנדר את כל חומרי הבצק ושמים במקרר במשך שעה או למשך כל הלילה
מרפדים את הבצק ביד בתבנית מרובעת או עגולה
אם משתמשים בתבנית עגולה מספיק מחצית מהבצק
אם משתמשים בתבנית מרובעת אפשר להשתמש בכל הבצק
עורכים את הפירות הטריים או המבושלים על הבצק ומפזרים את הסוכר
אופים 35 דקות
הצעת הגשה
אפשר להגיש את העוגה חמה עם כדור גלידה
תגובות
הוסף רשומת תגובה