רכיבים לבצק
1 כוס וחצי קמח לבן
2 כוסות קמח מלא
10 גרם שמרים יבשים
2 כוסות מים פושרים
1 כפית מלח
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית בזיליקום יבש
חצי כפית רוזמרין יבש
1 כף שמן זית
רכיבים מעל לבצק
1 כף שמן זית
2 עגבניות פרוסות
קורט מלח גס
1 כפית בזיליקום יבש
אופן ההכנה
מערבבים ולשים ביד או במיקסר את כל הרכיבים עד שמתקבלת תערובת אחידה
שמים את הבצק בקערה במקום חמים ומשאירים להתפחה שעה וחצי
לוקחים תבנית מרובעת ושמים נייר אפייה מעל ומשטיחים את הבצק עם מעט שמן זית
מעל לבצק שמים את העגבניות, הבזיליקום ומלח גס
משאירים שוב את הבצק להתפיח במשך חצי שעה
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות רבע שעה לפני שמכניסים את הבצק לתנור
לאחר התפחה של חצי שעה מכניסים את הבצק לתנור למשך חצי שעה
חותכים את הפוקצ'ה לרצועות ארוכות כמו בתמונה ואוכלים בתיאבון !!
1 כוס וחצי קמח לבן
2 כוסות קמח מלא
10 גרם שמרים יבשים
2 כוסות מים פושרים
1 כפית מלח
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית בזיליקום יבש
חצי כפית רוזמרין יבש
1 כף שמן זית
רכיבים מעל לבצק
1 כף שמן זית
2 עגבניות פרוסות
קורט מלח גס
1 כפית בזיליקום יבש
אופן ההכנה
מערבבים ולשים ביד או במיקסר את כל הרכיבים עד שמתקבלת תערובת אחידה
שמים את הבצק בקערה במקום חמים ומשאירים להתפחה שעה וחצי
לוקחים תבנית מרובעת ושמים נייר אפייה מעל ומשטיחים את הבצק עם מעט שמן זית
מעל לבצק שמים את העגבניות, הבזיליקום ומלח גס
משאירים שוב את הבצק להתפיח במשך חצי שעה
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות רבע שעה לפני שמכניסים את הבצק לתנור
לאחר התפחה של חצי שעה מכניסים את הבצק לתנור למשך חצי שעה
חותכים את הפוקצ'ה לרצועות ארוכות כמו בתמונה ואוכלים בתיאבון !!
תגובות
הוסף רשומת תגובה