במקום לזרוק ירקות אפשר לנצל אותם
לא חייבים דווקא את הירקות הספציפיים במתכון הזה
אפשר להשתמש בכל ירק שיש בבית
1 גזר
1 קישוא
1 עגבניה
2 תפוחי אדמה
1 בצל
רבע כרוב
אופן ההכנה
חותכים לחתיכות גסות את כל הירקות ושמים בתבנית
את הירקות מתבלנים :
עם 2 כפות שמן זית
קצת פלפל שחור
מעט מלח
מעט מאוד רוזמרין מיובש כי הוא מאוד דומיננתי באוכל
מערבבים את הירקות עם התיבלון טוב טוב
ומכניסים לתנור שחומו 200 מעלות לרבע שעה
אחרי רבע שעה מכבים את התנור ומשאירים את התבנית לעוד חצי שעה
בצורה זו הירקות לא נשרפים וממשיכים להתבשל
1 קישוא
1 עגבניה
2 תפוחי אדמה
1 בצל
רבע כרוב
אופן ההכנה
חותכים לחתיכות גסות את כל הירקות ושמים בתבנית
את הירקות מתבלנים :
עם 2 כפות שמן זית
קצת פלפל שחור
מעט מלח
מעט מאוד רוזמרין מיובש כי הוא מאוד דומיננתי באוכל
מערבבים את הירקות עם התיבלון טוב טוב
ומכניסים לתנור שחומו 200 מעלות לרבע שעה
אחרי רבע שעה מכבים את התנור ומשאירים את התבנית לעוד חצי שעה
בצורה זו הירקות לא נשרפים וממשיכים להתבשל
תגובות
הוסף רשומת תגובה