רכיבים
4 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
חצי ברוקולי
2 כפות שמן
תבלינים
כמון
כרכום
מלח
פלפל שחור טחון או גרוס
אופן ההכנה
מקלפים את תפוחי האדמה
מפרידים את פרחי הברוקולי ומנקים אותם
שמים את התפוחי אדמה ואת הברוקולי בסיר וממלאים מים עד שליש הסיר
מבשלים עד שתפוחי האדמה והברוקולי רכים מאוד
מורידים מהאש ומסננים במסננת
לוקחים קערה גדולה ושמים את הברוקולי ואת התפוחי האדמה המבושלים ומועכים במזלג עד לקבלת מרקם של פירה
לוקחים מחבת ושמים שמן
מנקים את הבצל וחותכים לרצועות דקות
מטגנים את הבצל עד להזהבה
שופכים את השמן עם הבצל לתוך מחית הפירה
מתבלנים לפי הטעם ומערבבים היטב
4 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
חצי ברוקולי
2 כפות שמן
תבלינים
כמון
כרכום
מלח
פלפל שחור טחון או גרוס
אופן ההכנה
מקלפים את תפוחי האדמה
מפרידים את פרחי הברוקולי ומנקים אותם
שמים את התפוחי אדמה ואת הברוקולי בסיר וממלאים מים עד שליש הסיר
מבשלים עד שתפוחי האדמה והברוקולי רכים מאוד
מורידים מהאש ומסננים במסננת
לוקחים קערה גדולה ושמים את הברוקולי ואת התפוחי האדמה המבושלים ומועכים במזלג עד לקבלת מרקם של פירה
לוקחים מחבת ושמים שמן
מנקים את הבצל וחותכים לרצועות דקות
מטגנים את הבצל עד להזהבה
שופכים את השמן עם הבצל לתוך מחית הפירה
מתבלנים לפי הטעם ומערבבים היטב
תגובות
הוסף רשומת תגובה