רכיבים
שקית בשר הודו או עוף טחון
2 כפות שמן
2 קופסאות שימורים של זיתים ירוקים מגולענים
2 כפות רסק עגבניות
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
תבלינים
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח
כרכום
כמון
תבלון הבשר
שמים בקערה את הבשר ומתבלנים בתבלינים לפי הטעם
מוסיפים לבשר ביצה ופירורי לחם ומערבבים היטב
רוטב לקציצות
מוסיפים בקערה 2 כוסות מים
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות שמן
מתבלנים לפי הטעם ומערבבים היטב
בזהירות עם המלח כי הזיתים מלוחים
אופן ההכנה
שמים את הרוטב על אש בינונית עד לרתיחה
יוצרים קציצות מתערובת הבשר ומוסיפים לרוטב
מחכים כ- 15 דקות עד שהקציצות מתבשלות ומשנות את צבען
שמים במסננת את הזיתים הירוקים ושוטפים תחת הברז
מוסיפים את הזיתים לקציצות
מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה
שקית בשר הודו או עוף טחון
2 כפות שמן
2 קופסאות שימורים של זיתים ירוקים מגולענים
2 כפות רסק עגבניות
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
תבלינים
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח
כרכום
כמון
תבלון הבשר
שמים בקערה את הבשר ומתבלנים בתבלינים לפי הטעם
מוסיפים לבשר ביצה ופירורי לחם ומערבבים היטב
רוטב לקציצות
מוסיפים בקערה 2 כוסות מים
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות שמן
מתבלנים לפי הטעם ומערבבים היטב
בזהירות עם המלח כי הזיתים מלוחים
אופן ההכנה
שמים את הרוטב על אש בינונית עד לרתיחה
יוצרים קציצות מתערובת הבשר ומוסיפים לרוטב
מחכים כ- 15 דקות עד שהקציצות מתבשלות ומשנות את צבען
שמים במסננת את הזיתים הירוקים ושוטפים תחת הברז
מוסיפים את הזיתים לקציצות
מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה
תגובות
הוסף רשומת תגובה