הרכיבים
1 עוף שלם
8 פרחי ברוקולי
8 בצלים ירוקים
8 גבעולי סלרי
לימון שלם סחוט (רק הקליפה לא המיץ)
2 כפות שמן
1 כוס מים
תבלינים
מלח
פלפל שחור
כפית אורגנו יבש
כרכום
כמון
אופן ההכנה
שמים את העוף בתוך תבנית
חותכים את הירקות לרצועות
מוסיפים את כל הירקות וקליפת הלימון
לוקחים קערה ושופכים כוס מים והשמן ומוסיפים את התבלינים לפי הטעם
מערבבים היטב ושופכים על העוף והירקות
מכסים את העוף בנייר כסף
מכניסים את העוף לתנור בחום של 200 מעלות טורבו
מבשלים במשך שעה וחצי או עד שהעוף מקבל גוון זהוב
1 עוף שלם
8 פרחי ברוקולי
8 בצלים ירוקים
8 גבעולי סלרי
לימון שלם סחוט (רק הקליפה לא המיץ)
2 כפות שמן
1 כוס מים
תבלינים
מלח
פלפל שחור
כפית אורגנו יבש
כרכום
כמון
אופן ההכנה
שמים את העוף בתוך תבנית
חותכים את הירקות לרצועות
מוסיפים את כל הירקות וקליפת הלימון
לוקחים קערה ושופכים כוס מים והשמן ומוסיפים את התבלינים לפי הטעם
מערבבים היטב ושופכים על העוף והירקות
מכסים את העוף בנייר כסף
מכניסים את העוף לתנור בחום של 200 מעלות טורבו
מבשלים במשך שעה וחצי או עד שהעוף מקבל גוון זהוב
תגובות
הוסף רשומת תגובה