תפוחי אדמה בתנור עם תבלינים ושום

רכיבים
10 תפוחי אדמה
4 שיני שום קלופים וחתוכים
2 כפות שמן זית


תבלינים
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית בזיליקום יבש
פלפל שחור טחון
מלח

אופן ההכנה 
מנגבים את תפוחי האדמה בסמרטוט לח (הפעולה הזו משאירה את התפוחי אדמה קריספיים ) לא שוטפים במים
קולפים את התפוחי אדמה וחותכים לארבעה חלקים
פורסים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה
בוזקים שמן זית
מוספים את השום ואת התבלינים ומערבבים היטב עם הידיים
מכניסים לתנור שחומם לחום של 220 מעלות טורבו
מוציאים אחרי שעה או עד שהתפוחי האדמה מקבלים גוון זהוב עמוק




תגובות