רכיבים
4 גזרים
1 תפוח עץ
חצי כוס חמוציות
2 כפות שמן
מיץ מחצי לימון
תבלינים
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
מקלפים את הגזרים ושמים במעבד מזון עם דיסק שקוצץ רצועות דקות
קוצצים את התפוח באותו אופן רק אין צורך לקלף את התפוח
שמים בקערה את הגזרים והתפוח הקצוצים לרצועות דקות
מוסיפים את החמוציות
מוספים את השמן והלימון
מתבלנים לפי הטעם ומערבבים היטב
4 גזרים
1 תפוח עץ
חצי כוס חמוציות
2 כפות שמן
מיץ מחצי לימון
תבלינים
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
מקלפים את הגזרים ושמים במעבד מזון עם דיסק שקוצץ רצועות דקות
קוצצים את התפוח באותו אופן רק אין צורך לקלף את התפוח
שמים בקערה את הגזרים והתפוח הקצוצים לרצועות דקות
מוסיפים את החמוציות
מוספים את השמן והלימון
מתבלנים לפי הטעם ומערבבים היטב
תגובות
הוסף רשומת תגובה