הבעיה נוצרת כשמטגנים שניצל עם פירורי מצה
השניצל הופך לקשה בגלל פירורי המצה ולא ניתן לאכילה
מצאתי טריק נחמד שיהפוך את השניצל גם בפסח לרך וטעים
הרכיבים
4 חתיכות שניצל עוף
פירורי מצה
2 ביצים
שמן לטיגון
תבלינים
כמון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
לחמם שמן במחבת
לשים בקערה את הביצים בתוספת חצי כוס מים והתבלינים ולטרוף היטב עם מזלג
לשים בקערה נוספת את פירורי המצה
השניצל הופך לקשה בגלל פירורי המצה ולא ניתן לאכילה
מצאתי טריק נחמד שיהפוך את השניצל גם בפסח לרך וטעים
הרכיבים
4 חתיכות שניצל עוף
פירורי מצה
2 ביצים
שמן לטיגון
תבלינים
כמון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
לחמם שמן במחבת
לשים בקערה את הביצים בתוספת חצי כוס מים והתבלינים ולטרוף היטב עם מזלג
לשים בקערה נוספת את פירורי המצה
1. לטבול את חתיכות העוף בבלילת הביצים
2. לעטוף את חתיכות העוף בפירורי המצה
3. שוב לטבול את חתיכות העוף בבלילת הביצים
(הפעולה המשולשת הזו מרככת את השניצל ויוצא רך וטעים )
מטגנים בשמן עד להזהבה ושמים בקערה עם נייר ספיגה
מטגנים בשמן עד להזהבה ושמים בקערה עם נייר ספיגה
תגובות
הוסף רשומת תגובה