תערובת פיקנטית לתבלון

תערובת זו נהדרת לתבלון כל המאכלים
אפשר להשתמש בתערובת הזו לתבלון קציצות
אפשר גם לשים בירקות מוקפצים
אפשר גם לשים בתבשיל עוף או בשר וגם דגים
אפילו במרק
זה מוסיף טעם מדהים ופיקנטי לכל ארוחה
מספיק שתי כפות כדי להעשיר את הטעם

הריכיבים
2 פלפלים ירוקים חריפים
2 ראשי שום
1 לימון
2 צרורות של פטרוזיליה
2 צרורות של כוסברה
1 כוס שמן זית
1 כוס מים

תבלינים
1 כף מלח גס
1 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה
שמים את כל הרכיבים בבלנדר ארוך עם השמן
את הלימון חותכים עם הקליפה ומוסיפים לבלנדר
גם את השום לא מקלפים חותכים לחצי ושמים בבלנדר
טוחנים את התערובת בפולסים
מדי פעם להוסיף קצת מים כדי לזרז את הטחינה וגם כל פעם פותחים את פתח הבלנדר ודוחסים את התערובת כלפי מטה כדי לקבל טחינה אחידה של התערובת

טיפ יעיל 
לשמר את התערובת בקופסאות קטנות בתוך המקפיא וכל פעם להשתמש בקופסא אחת
את הקופסא שבשימוש אפשר לשים אותה במגירה הכי קרה במקרר כדי שהתערובת לא תתקלקל


תגובות