רכיבים (ל- 2 מנות)
2 עגבניות בינוניות
2 פלפלים חריפים וסחוג
פטרוזיליה
בצל ירוק קצוץ
שמן
1 כף וודקה
2 ביצים
תבלינים
1 כפית חוויג' תימני
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן עד שיתרכך בערך 5 דקות
להוסיף את העגבניות כשהן חתוכות לקוביות ולבשל כ-5 דקות
להוסיף גם את הפטרוזיליה ולהמשיך לבשל
להוסיף את התבלינים + הסחוג ולרסק את התערובת עם מזלג על אש קטנה עד שמתקבלת עיסה
להוסיף ביצים טרופות בהתאם למנות (על כל מנה 1 ביצה)
2 עגבניות בינוניות
2 פלפלים חריפים וסחוג
פטרוזיליה
בצל ירוק קצוץ
שמן
1 כף וודקה
2 ביצים
תבלינים
1 כפית חוויג' תימני
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן עד שיתרכך בערך 5 דקות
להוסיף את העגבניות כשהן חתוכות לקוביות ולבשל כ-5 דקות
להוסיף גם את הפטרוזיליה ולהמשיך לבשל
להוסיף את התבלינים + הסחוג ולרסק את התערובת עם מזלג על אש קטנה עד שמתקבלת עיסה
להוסיף ביצים טרופות בהתאם למנות (על כל מנה 1 ביצה)
המתכון המקורי
תגובות
הוסף רשומת תגובה