רכיבים
נתחי פילה של ברבוניות טריות או קפואות
אחד וחצי כוסות יין לבן חצי יבש
1 חבילה חמאה חתוכה לקוביות
2 בצלים ירוקים קצוצים
2 כפות שמן זית לטיגון
תבלינים
מעט פלפל שחור
1 כפית מלח
אופן ההכנה
זורים פלפל ומלח על הדגים ומטגנים בשמן זית כשלוש דקות מכל צד
מוציאים את הדגים ומניחים על גבי קערת הגשה
מוסיפים את היין הלבן למחבת ומערבבים עם המשקעים שנותנו מהדג
מוסיפים את החמאה ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי בחישה מתמדת עד להסמכה
יוצקים את הרוטב על גבי הדגים
מפזרים מלמעלה את הבצל הירוק ומגישים
נתחי פילה של ברבוניות טריות או קפואות
אחד וחצי כוסות יין לבן חצי יבש
1 חבילה חמאה חתוכה לקוביות
2 בצלים ירוקים קצוצים
2 כפות שמן זית לטיגון
תבלינים
מעט פלפל שחור
1 כפית מלח
אופן ההכנה
זורים פלפל ומלח על הדגים ומטגנים בשמן זית כשלוש דקות מכל צד
מוציאים את הדגים ומניחים על גבי קערת הגשה
מוסיפים את היין הלבן למחבת ומערבבים עם המשקעים שנותנו מהדג
מוסיפים את החמאה ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי בחישה מתמדת עד להסמכה
יוצקים את הרוטב על גבי הדגים
מפזרים מלמעלה את הבצל הירוק ומגישים
המתכון המקורי
תגובות
הוסף רשומת תגובה