רכיבים
2 בצלים בנוניים (להשחים)
1 שן שום
1 כף גדושה רסק עגבניות + 1 עגבנייה בשלה
3 תפוחי אדמה (קוביות)
250 גרם בשר גולש
2 כפות חומץ
תבלינים
1 כפית פפריקה
מעט כרוויה
מרק עוף
פלפל לבן
מעט הריסה
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל עם מעט שמן עד להשחמה בסוף להוסיף את השום
2. להכניס את הבשר עם 2-3 כפות מים ולאדות במשך כ- 5 דקות
3. להכניס את העגבנייה תוך כדי ריסוק לתוך הסיר +רסק העגבניות+התבלינים+1 כף חומץ ולהמשיך לבשל תוך כדי הוספת מים במידת הצורך כ- 10 דקות
4. להכניס מים רתוחים בהתאם לכמות הרצויה ולהמשיך לבשל עד שהבשר יתבשל ורק לאחר מכן להוסיף את קוביות תפוחי האדמה
5. בסוף הבישול להוסיף את כף החומץ הנותרת ולערבב היטב.
2 בצלים בנוניים (להשחים)
1 שן שום
1 כף גדושה רסק עגבניות + 1 עגבנייה בשלה
3 תפוחי אדמה (קוביות)
250 גרם בשר גולש
2 כפות חומץ
תבלינים
1 כפית פפריקה
מעט כרוויה
מרק עוף
פלפל לבן
מעט הריסה
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל עם מעט שמן עד להשחמה בסוף להוסיף את השום
2. להכניס את הבשר עם 2-3 כפות מים ולאדות במשך כ- 5 דקות
3. להכניס את העגבנייה תוך כדי ריסוק לתוך הסיר +רסק העגבניות+התבלינים+1 כף חומץ ולהמשיך לבשל תוך כדי הוספת מים במידת הצורך כ- 10 דקות
4. להכניס מים רתוחים בהתאם לכמות הרצויה ולהמשיך לבשל עד שהבשר יתבשל ורק לאחר מכן להוסיף את קוביות תפוחי האדמה
5. בסוף הבישול להוסיף את כף החומץ הנותרת ולערבב היטב.
המתכון המקורי
תגובות
הוסף רשומת תגובה