רכיבים
250 גרם איטריות ביצים
2 בצלים ירוקים
בצל בינוני
רבע ראש כרוב
גזר בינוני
פלפל ירוק
כוס נבטים טריים
התבלון
8 כפות שמן
כפית מלח
כפית עמילן תירס
חצי כף אבקת מרק עוף
3 כפות רוטב סויה
חצי כפית סוכר
שליש כוס מים
אופן ההכנה
1. מרתיחים בסיר גדול ליטר וחצי מים עם כפית מלח
מכניסים פנימה את האטריות ומבשלים על אש בינונית ללא מכסה 5 דקות
האטריות צריכות להשאר מעט קשות במרכזן
2. מעבירים את האטריות למסננת
שוטפים במי ברז קרים
מסננים היטב יוצקים על האטריות כף שמן כדי שלא תדבקנה ומערבבים
3. חותכים את הבצלים הירוקים לחתיכות באורך של אצבע
פורסים את הבצל לפרוסות דקות
חותכים את הכרוב, הגזר והפלפל לאיטריות דקות
4. מערבבים בכוס את כל חומרי התיבול
עמילן תירס, אבקת מרק עוף, רוטב סויה, סוכר ומים
5. מחממים במחבת 5 כפות שמן ומטגנים מחצית מכמות האטריות תוך ערבוב כ- 5 דקות
מוציאים לצלחת וחוזרים על התהליך עם האטריות הנותרות
6. מוסיפים למחבת 2 כפות שמן ומטגנים את הירקות
תחילה שופכים את הבצל והבצל הירוק
לאחר כדקה מוסיפים את הגזר, הכרוב והפלפל ולבסוף מוסיפים את הנבטים
7. מטגנים את הירקות כ-5 דקות עד שהם מאבדים את פריכותם ונעשים שקופים
מערבבים כל משך הטיגון
8. יוצקים במרכז המחבת את חומרי התיבול ובוחשים
מבשלים כדקה נוספת
מוסיפים את האטריות המטוגנות
מערבבים היטב ומורידים מהאש
מגישים חם
250 גרם איטריות ביצים
2 בצלים ירוקים
בצל בינוני
רבע ראש כרוב
גזר בינוני
פלפל ירוק
כוס נבטים טריים
התבלון
8 כפות שמן
כפית מלח
כפית עמילן תירס
חצי כף אבקת מרק עוף
3 כפות רוטב סויה
חצי כפית סוכר
שליש כוס מים
אופן ההכנה
1. מרתיחים בסיר גדול ליטר וחצי מים עם כפית מלח
מכניסים פנימה את האטריות ומבשלים על אש בינונית ללא מכסה 5 דקות
האטריות צריכות להשאר מעט קשות במרכזן
2. מעבירים את האטריות למסננת
שוטפים במי ברז קרים
מסננים היטב יוצקים על האטריות כף שמן כדי שלא תדבקנה ומערבבים
3. חותכים את הבצלים הירוקים לחתיכות באורך של אצבע
פורסים את הבצל לפרוסות דקות
חותכים את הכרוב, הגזר והפלפל לאיטריות דקות
4. מערבבים בכוס את כל חומרי התיבול
עמילן תירס, אבקת מרק עוף, רוטב סויה, סוכר ומים
5. מחממים במחבת 5 כפות שמן ומטגנים מחצית מכמות האטריות תוך ערבוב כ- 5 דקות
מוציאים לצלחת וחוזרים על התהליך עם האטריות הנותרות
6. מוסיפים למחבת 2 כפות שמן ומטגנים את הירקות
תחילה שופכים את הבצל והבצל הירוק
לאחר כדקה מוסיפים את הגזר, הכרוב והפלפל ולבסוף מוסיפים את הנבטים
7. מטגנים את הירקות כ-5 דקות עד שהם מאבדים את פריכותם ונעשים שקופים
מערבבים כל משך הטיגון
8. יוצקים במרכז המחבת את חומרי התיבול ובוחשים
מבשלים כדקה נוספת
מוסיפים את האטריות המטוגנות
מערבבים היטב ומורידים מהאש
מגישים חם
המתכון המקורי
תגובות
הוסף רשומת תגובה