רכיבים
5 ביצים
5 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
להקציף 5 חלבונים עם הסוכר
להוסיף את החלמונים עם פודינג השוקולד להקצפת החלבונים ולערבב בתנועות קיפול עד לקבלת מרקם אחיד
לאפות את התערובת בתבנית 26 עגולה במשך חצי שעה בתנור בחום 180 מעלות
להוציא את העוגה מהתנור ולהרטיב אותה כשהיא עוד חמה בחצי כוס נס קפה
להקציף את השמנת המתוקה +1 כוס חלב +2 כפות סוכר+ 1 אינסטנט פודינג וניל
למרוח את התערובת המוקצפת על העוגה
לצנן את העוגה במקרר לכמה שעות
לציפוי העוגה
100 גרם שוקולד מריר
רבע כוס חלב
2 כפות סוכר
רבע מחבילת חמאה
להמיס את כל הרכיבים בסיר על האש עד לקבלת מרקם אחיד
ולמרוח על העוגה
5 ביצים
5 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
להקציף 5 חלבונים עם הסוכר
להוסיף את החלמונים עם פודינג השוקולד להקצפת החלבונים ולערבב בתנועות קיפול עד לקבלת מרקם אחיד
לאפות את התערובת בתבנית 26 עגולה במשך חצי שעה בתנור בחום 180 מעלות
להוציא את העוגה מהתנור ולהרטיב אותה כשהיא עוד חמה בחצי כוס נס קפה
להקציף את השמנת המתוקה +1 כוס חלב +2 כפות סוכר+ 1 אינסטנט פודינג וניל
למרוח את התערובת המוקצפת על העוגה
לצנן את העוגה במקרר לכמה שעות
לציפוי העוגה
100 גרם שוקולד מריר
רבע כוס חלב
2 כפות סוכר
רבע מחבילת חמאה
להמיס את כל הרכיבים בסיר על האש עד לקבלת מרקם אחיד
ולמרוח על העוגה
המתכון המקורי
תגובות
הוסף רשומת תגובה