הרכיבים
לבצק
1 מרגרינה רכה
2 ורבע כוסות קמח
1 ביצה
1 אבקת אפייה
2 כפות סוכר
למילוי
2 גביעי גבינה לבנה
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה
לאחד את כל הרכיבים של הבצק ביחד וללוש היטב עד שמתקבל מרקם אחיד אם הבצק עדיין נדבק לידיים אפשר להוסיף עוד קמח
לשטח את הבצק בתבנית ולאפות בחום בינוני עד להזהבה אין צורך לשמן את התבנית
להוציא את התבנית ולחתוך את השכבה העליונה ולפורר לפירורים עם היד ולשמור בצד
או אפשר להשתמש בביסקוויטים לפירורים על העוגה ולהשאיר את הבצק האפוי שלם
לשים בקערה 2 גביעי גבינה לבנה עם חצי כוס סוכר
לערבב היטב ולמרוח על הבצק האפוי
לקחת את הפירורים ולפורר על תעורבת הגבינה
לשים את העוגה במקרר עד להגשה
המתכון המקורי
תגובות
הוסף רשומת תגובה