פילה דג בחמאת לימון(לקרפים שבחבורה):
4 פילטים של דג מים מתוקים, מיץ מלימון ורבע, מלח ופלפל גרוס, ביצה, רבע כוס פירורי לחם לטיגון,
2.5 חבילות חמאה, שליש כוס חצאי שקדים מולבנים,
3 כפות וודקה, חופן פטרוזיליה קצוצה, לימון פרוס דק.
ההכנה:
משרים את הפילטים במיץ של לימון אחד מתבלים במלח ובפלפל גרוס,טורפים את הביצה ומכינים את
פירורי הלחם בצלחת רחבה. טובלים כל פילט בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומטגנים בחמאה 2 דקות
כל צד ומוציאים. מוסיפים את השקדים למחבת ומטגנים עד להשחמה קלה מוסיפים מיץ מרבע לימון ואת
הוודקה מערבבים היטב ומורידים מהאש. מגישים לצד הפילטים ומקשטים בפרוסות לימון ובפטרוזיליה קצוצה.
ההכנה:
משרים את הפילטים במיץ של לימון אחד מתבלים במלח ובפלפל גרוס,טורפים את הביצה ומכינים את
פירורי הלחם בצלחת רחבה. טובלים כל פילט בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומטגנים בחמאה 2 דקות
כל צד ומוציאים. מוסיפים את השקדים למחבת ומטגנים עד להשחמה קלה מוסיפים מיץ מרבע לימון ואת
הוודקה מערבבים היטב ומורידים מהאש. מגישים לצד הפילטים ומקשטים בפרוסות לימון ובפטרוזיליה קצוצה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה