פילה דג בפטוצ'יני

פילה דג בפטוצ'יני:

מצרכים:
70 גרם דג ים מפולט, חצי כוס שמן זית, 50 גר' צנוברים, כוס עגבניות קצוצות, חופן פטרוזיליה, חופן בזיל, מלח ופלפל שחור גרוס, רוטב פסטו, חצי לימון פרוס דק,
חבילת פסטה-פטוצ'יני/טאלאיטלה.

ההכנה:
מבשלים הפסטה לפי ההוראות ע"ג השקית. מתבלים בשמן זית ופילפל גרוס. מטגנים את הפילטים ברבע כוס שמן זית
 3.5 דקות כל צד מוציאים מהמחבת ומסדרים בצלחת הגשה. אותה מחבת מוסיפים רבע כוס שמן ומאדים בו את העגבניות הצנובר הבזיל והפטרוזיליה תוך עירבוב, כעשר דקות. מתבלים במלח ובפלפל. 
מוציאים את תכולת המחבת לצלחת ההגשה לצד הפילטים. מורחים על גב כל פילה מעט משחת
פסטו. מניחים פרוסות הלימון ומגישים עם הפטוצ'יני.






המתכון המקורי 

תגובות