כבד קצוץ צמחי

 כבד קצוץ צמחי

מתכון של רבקה וילף

את המתכון הזה קיבלתי מאחותי שהיא פשוט אלופה בהמצאות בבישולים ואפיה וזכתה להרבה פרסים. המתכון הזה טעים מאד.

החומרים:

1 קופסה אפונת גינה

100 - 150 גרם אגוזי מלך (קליפורניה)

4 ביצים קשות

3 בצלים גדולים

אופן ההכנה:

מוציאים את האפונה מקופסת השימורים, מסננים את המים ושוטפים במים קרים.

טוחנים במטחנת בשר או במעבד מזון את האפונה, ביצים קשות, אגוזים.

את הבצל מטגנים ומוסיפים לטחינה. לערבב הכל יחד ולהוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם. לאכסן בקירור.





תגובות