שימוש חוזר בסלט - pinterest

כשעושים הרבה סלטים לקראת יום שישי
תמיד נשארים סלטים חיים או סלטים מבושלים
כשנשארו לי המון סלטים באמצע השבוע
הלכתי למזווה להוציא משהו פתאום ראיתי שיש שקית קוסקוס
מיד נזכרתי שאני עושה סלט קוסקוס בדרך כלל בקיץ
אבל הפעם ניצלתי את הסלטים שנשארו ושמתי אותם בתוך הקוסקוס
לא משנה איזה סלטים מבושלים או חיים הכל הולך
זורקים הכל לתוך הקוסקוס ומערבבים היטב
אחרי כמה שעות טובות הקוסקוס תופח מהנוזלים של הסלטים
וזה מוכן לאכילה
אם אין זמן להכין משהו ליד השניצל בצהריים זה אחלה רעיון להכנה מוקדמת של סלט הקוסקוס
פשוט זורקים את כל שאריות הסלט לתוך הקוסקוס שמים במקרר
וכשחוזרים אחרי הצהריים הקוסקוס כבר מוכן ומבושל מהנוזלים של הסלטים
הארוחה גם מזינה וגם טעימה ויש בה גם ירקות וגם פחמימות





תגובות