איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

סלט פלפל אדום וירוק מרוקאי

אם אוכלים מידת כוס מסלט הפלפלים זה שווה ל- 99 קלוריות

גם סלט לא חייבים לטבול  בכל כך הרבה שמן
אפשר גם לעשות סלט לא משמין ועדיין להינות מהטעם שלו

אביא לפניכם סלט מרוקאי שמטובל קליל ולא משמין

המצרכים 
3 פלפלים ירוקים מתוקים
3 פלפלים אדומים מתוקים
2 שיני שום קצוצים דק
2 כפות שמן
מעט פלפל שחור
כפית מלח

אופן ההכנה 
1. קולים את הפלפלים על אש גלויה (באופן אישי אני מעדיפה על אש גלויה מאשר בתנור או צורת קלייה אחרת כי האש
    הגלויה מעצימה את הטעם של הפלפלים ועושה אותם מאוד טעימים

2.     מקלפים את הפלפלים לאחר שנחו כחצי שעה בתוך שקית סגורה (כשסוגרים את השקית האדים עוזרים לקליפת            
        הפלפלים להתקלף ביותר קלות)

3.    חותכים את הפלפלים לרצועות עבות או דקות איך שרוצים

4.    מוסיפים את שיני השום , הפלפל והמלח  ומערבבים את הכל

בתיאבון !!!!!!!!!!!









שום, פלפל ירוק ופלפל אדום 
צולם בשוק רמלה עם המצלמה שלי 







תגובות