איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

סלט חצילים עם עגבניות, פלפל וקישוא

סלט זה המצאתי כי הילדים שלי אוהבים רק סלט חצילים על האש בלי שום תוספות
אני חולה על ירקות בכל צורה כלשהי לכן הסלט הזה רקחתי בגלל שיש בו ירקות מזינים וכי זה טעים מאוד
לפעמים לא רק צריך להכין כדי שלילדים יהיה טעים גם לפעמים לעשות אוכל בשביל עצמך וכן מגיע לכל האמהות לפנק את עצמן באוכל שהן אוהבות ולא רק באוכל שכל המשפחה אוהבת
לא צריך להתפשר כל הזמן צריך גם משהו גם לנשמה ולגוף כדי להמשיך הלאה ולנהל בית ומשפחה שלפי דעתי זו העבודה הכי קשה שיש

החומרים
1 חציל
1 קישוא
1 פלפל אדום מתוק
4 עגבניות
4 שיני שום
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
כמון
כרכום
פפריקה אדומה
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה 
חותכים את החצילים עם הקליפה לחתיכות מרובעות גסות
מקלפים את הקישוא וחותכים לריבועים גסים
חותכים את הפלפל האדום גם לריבועים גסים
מקלפים את העגבניות מהקליפה וחותכים לריבועים
קוצצים את שיני השום
שמים את כל הירקות בסיר
מוסיפים שתי כפות שמן זית , הלימון הסחוט ומתבלנים
מערבבים היטב את כל הירקות כדי שהתבלינים ייספגו בהם
מבשלים על אש קטנה במשך כחצי שעה
מידי פעם מערבבים את הירקות עד שכל הירקות מתרככים והסלט הופך לסמיך



חלק מהחומרים לסלט חצילים