איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

פשטידת תפוחי אדמה וקישואים

הרכיבים
1 בצל
2 קישואים
4 תפוחי אדמה
4 ביצים
2 כפות שמן
2 כפות קמח לבן

תבלינים
פלפל שחור
כמון
כרכום
מלח

אופן ההכנה
לחתוך את הבצל ולשים בסיר עם שתי כפות שמן
להזהיב את הבצל ולהוסיף את תפוחי האדמה והקישואים מקולפים וחתוכים לריבועים גסים
לכסות את הסיר ולבשל על אש נמוכה כחצי שעה עד שכל הירקות הופכים להיות רכים
להוריד את הסיר מהאש ולחתוך את הירקות עם מזלג עץ לא למעוך לגמרי
להוסיף לתערובת שבתוך הסיר את הקמח (בגלל שהקישואים מגירים נוזלים הקמח מונע מהפשטידה להיות רכה ולא יציבה)
להוסיף 4 ביצים טריות ואת התבלינים ולערבב היטב עד שהתערובת הופכת להיות אחידה
לשים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות בתוכנית טורבו (התוכנית על טורבו עוזרת לייבש את הנוזלים של הפשטידה ) תבנית פיירקס ששומנה עם מעט שמן ל 5 דקות עד שהשמן התחמם דיו
להוציא את התבנית מהתנור ולהוסיף את התערובת  ולהכניס לתנור במשך כ- 45 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה


                                                 פשטידה