איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

שקשוקה

שקשוקה זו הייתי מכינה בסופי שבוע כשהמשפחה רצתה משהו שונה לאכול טעים ומהיר

הרכיבים
4 עגבניות גדולות
4 ביצים
2 כפות שמן
פפריקה
פלפל שחור
מלח
כמון

אופן ההכנה 
קולפים את העגבניות וחותכים לריבועים
שמים את העגבניות במחבת גדולה עם שתי כפות שמן ומוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב
מכסים את המחבת עד שהעגבניות הופכות להיות סמיכות לוקח בערך 5 דקות לא יותר על אש בינונית
מוסיפים את הביצים על העגבניות ומכסים בסיר לעוד 5 דקות עד שהצהוב של הביצים הופך ללבן