איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

צ'יפס בתנור

אני כחולה על צ'יפס ולא רוצה לאכול אוכל מטוגן מצאתי פטנט איך לאכול גם בריא וגם לא משמין

הרכיבים
10 תפוחי אדמה
2 כפות קמח
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל

אופן ההכנה
לחתוך את תפוחי האדמה בלי לקלף לרצועות צ'יפס
לנגב היטב במגבת כדי לייבש את תפוחי האדמה
לשים בתבנית של תנור נייר אפייה
לפזר את תפוחי האדמה בצורה שווה בתבנית
לפזר על תפוחי האדמה קמח , מלח, פלפל ושמן הזית
לערבב היטב עם הידיים את הכל כדי שכל תפוחי האדמה יהיו עטופים היטב בתבלינים
להכניס לתנור ב-220 מעלות בטורבו
מוציאים מהתנור כשתפוחי האדמה מקבלים גוון זהוב כמו בתמונה


צ'יפס בתנור