אני כחולה על צ'יפס ולא רוצה לאכול אוכל מטוגן מצאתי פטנט איך לאכול גם בריא וגם לא משמין
הרכיבים
10 תפוחי אדמה
2 כפות קמח
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה
לחתוך את תפוחי האדמה בלי לקלף לרצועות צ'יפס
לנגב היטב במגבת כדי לייבש את תפוחי האדמה
לשים בתבנית של תנור נייר אפייה
לפזר את תפוחי האדמה בצורה שווה בתבנית
לפזר על תפוחי האדמה קמח , מלח, פלפל ושמן הזית
לערבב היטב עם הידיים את הכל כדי שכל תפוחי האדמה יהיו עטופים היטב בתבלינים
להכניס לתנור ב-220 מעלות בטורבו
מוציאים מהתנור כשתפוחי האדמה מקבלים גוון זהוב כמו בתמונה
הרכיבים
10 תפוחי אדמה
2 כפות קמח
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה
לחתוך את תפוחי האדמה בלי לקלף לרצועות צ'יפס
לנגב היטב במגבת כדי לייבש את תפוחי האדמה
לשים בתבנית של תנור נייר אפייה
לפזר את תפוחי האדמה בצורה שווה בתבנית
לפזר על תפוחי האדמה קמח , מלח, פלפל ושמן הזית
לערבב היטב עם הידיים את הכל כדי שכל תפוחי האדמה יהיו עטופים היטב בתבלינים
להכניס לתנור ב-220 מעלות בטורבו
מוציאים מהתנור כשתפוחי האדמה מקבלים גוון זהוב כמו בתמונה
תגובות
הוסף רשומת תגובה