איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

פיצה קלה להכנה - הגבינה כבר בפנים

לעומת פיצות אחרות שמוסיפים את הגבינה על הבצק
הפעם בצק הפיצה עשוי מכמה גבינות

רכיבים
3 כוסות קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית מלח
2 כפות שמן זית או שמן קנולה
חצי כוס מים או חלב
1 גביע יוגורט מסוג כלשהו
חצי מיכל גבינה לבנה או סוג גבינה אחרת
חצי כוס גבינה צהובה מגוררת (לא חייבים אם אין)

תוספות על הפיצה 
2 כפות רסק עגבניות
טונה או זיתים או כל ירק
בזיליקום יבש או טרי
אורגנו יבש או טרי


אופן ההכנה 
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות טורבו
שמים את כל הרכיבים ביחד ולשים ביד או במיקסר עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה
מחלקים את הבצק לשני חלקים לאחר הלישה
מרדדים חלק מהבצק לגודל של תבנית בינונית
שמים את הבצק על נייר אפייה בתבנית
מורחים את רסק העגבניות על הבצק ומוסיפים את שאר התוספות
חוזרים שוב על אותה פעולה בחלק השני של הבצק
אופים בתנור במשך 20 עד 25 דקות