דג סלמון מאודה בתנור

הרכיבים
3 חתיכות דג סלמון
1 כוס מים
2 כפות שמן
1 כפית מיץ לימון

תבלינים
מלח גס
פלפל שחור טחון
כפית אורגנו יבש

אופן ההכנה
מנקים את הדג מהקשקשים ושוטפים היטב
שמים את חתיכות הדג בתבנית זכוכית חסינת אש
מוסיפים כוס מים, שמן, לימון ותבלינים
מכניסים לתנור בחום של 220 מעלות לחצי שעה עד שהקליפה של הדג הופכת להיות זהובה
אסור שהמים יתאדו לגמרי כי לדג סלמון יש נטיה להתייבש מאוד ולכן צריך שהרוטב לא יצטמצם הרבה









תגובות