איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

דג סלמון מאודה בתנור

הרכיבים
3 חתיכות דג סלמון
1 כוס מים
2 כפות שמן
1 כפית מיץ לימון

תבלינים
מלח גס
פלפל שחור טחון
כפית אורגנו יבש

אופן ההכנה
מנקים את הדג מהקשקשים ושוטפים היטב
שמים את חתיכות הדג בתבנית זכוכית חסינת אש
מוסיפים כוס מים, שמן, לימון ותבלינים
מכניסים לתנור בחום של 220 מעלות לחצי שעה עד שהקליפה של הדג הופכת להיות זהובה
אסור שהמים יתאדו לגמרי כי לדג סלמון יש נטיה להתייבש מאוד ולכן צריך שהרוטב לא יצטמצם הרבה


לפני האפייה בתנור 




אחרי האפייה בתנור