איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

קציצות עם זיתים ירוקים

רכיבים
שקית בשר הודו או עוף טחון
2 כפות שמן
2 קופסאות שימורים של זיתים ירוקים מגולענים
2 כפות רסק עגבניות
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם

תבלינים
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח
כרכום
כמון

תבלון הבשר
שמים בקערה את הבשר ומתבלנים בתבלינים לפי הטעם
מוסיפים לבשר ביצה ופירורי לחם ומערבבים היטב

רוטב לקציצות 
מוסיפים בקערה 2 כוסות מים
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות שמן
מתבלנים לפי הטעם ומערבבים היטב
בזהירות עם המלח כי הזיתים מלוחים

אופן ההכנה
שמים את הרוטב על אש בינונית עד לרתיחה
יוצרים קציצות מתערובת הבשר ומוסיפים לרוטב
מחכים כ- 15 דקות עד שהקציצות מתבשלות ומשנות את צבען
שמים במסננת את הזיתים הירוקים ושוטפים תחת הברז
מוסיפים את הזיתים לקציצות
מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה