איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

מרק גולש

רכיבים
2 בצלים בנוניים (להשחים)
1 שן שום
1 כף גדושה רסק עגבניות + 1 עגבנייה בשלה
3 תפוחי אדמה (קוביות)
250 גרם בשר גולש
2 כפות חומץ

תבלינים
1 כפית פפריקה
מעט כרוויה
מרק עוף
פלפל לבן
מעט הריסה

אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל עם מעט שמן עד להשחמה בסוף להוסיף את השום
2. להכניס את הבשר עם 2-3 כפות מים ולאדות במשך כ- 5 דקות
3. להכניס את העגבנייה תוך כדי ריסוק לתוך הסיר +רסק העגבניות+התבלינים+1 כף חומץ ולהמשיך לבשל תוך כדי הוספת מים במידת הצורך כ- 10 דקות
4. להכניס מים רתוחים בהתאם לכמות הרצויה ולהמשיך לבשל עד שהבשר יתבשל ורק לאחר מכן להוסיף את קוביות תפוחי האדמה
5. בסוף הבישול להוסיף את כף החומץ הנותרת ולערבב היטב.


המתכון המקורי