מכירים את המושג לא זורקים אוכל? הפעם במתכון הזה אני לא זורקת את שאריות העוגה אלא מנצלת את השאריות שנשארו לי מיום הולדת או בגלל שהעוגה התייבשה ולא ראויה למאכל
ישנם שני דרכים לעשות את המתכון
דרך אחת
שאריות עוגה2 חפיסות שוקולד לבן או מריר
שקית שמנת מתוקה
דרך שנייה
שאריות עוגה
100 גרם חמאה
חצי כוס שוקו לשתייה
הוראות הכנה
1. מפוררים את העוגה עם הידיים
ממיסים במיקרו את השוקולד עם שמנת המתוקה
מערבבים היטב את השוקולד עם השמנת עד לקבלת מרקם אחיד שופכים לתוך פירורי העוגה ומערבבים היטב
יוצרים כדורים ושמים לתוך מנג'טים (ראו תמונה) ומכניסים למקפיא
2. מפוררים את העוגה בידיים
ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו עד שהחמאה נמסה מערבבים היטב ושופרים לתוך העוגה המפוררת
יוצרים כדורים ושמים במנג'טים ומכניסים למקפיא
תגובות
הוסף רשומת תגובה