מרק איטריות

רכיבים
ציר עוף (מבשלים חתיכות עוף בתוך מים עד לרתיחה ומקבלים ציר עוף )
איטריות ביצים רחבות
4 כפות קמח
מיץ מלימון אחד

תבלינים
כרכום
1 כפית אורגנו
פלפל שחור טחון
מלח

אופן ההכנה 

הכנת האיטריות
איטריות יש לבשל בנפרד
ממלאים שליש מים בסיר ברגע שהמים הגיעו לנקודת הרתיחה מוסיפים את האיטריות ומבשלים בערך 10 דקות

הכנת מרק עוף 
מכינים ציר עוף בסיר מרק
בתוך כוס שמים 4 כפות קמח ומיץ הלימון
מוסיפים נוזל מציר העוף ומערבבים היטב (הפעולה הזאת מונעת גבישיות בקמח )
מערבבים היטב עד שמקבלים עיסה חלקה וסמיכה
מוסיפים לסיר מתבלנים לפי הטעם ונותנים למרק להגיע לרתיחה
ברגע שהמרק רתח מוסיפים את האיטריות ומגישים




תגובות