סלט כרוב וחסה עם אגוזי מלך





רכיבים
רבע כרוב לבן
2 כוסות חסה קצוצים
מיץ מלימון שלם
רבע כוס אגוזי מלך
2 כפות שמן
מלח גס
פלפל גרוס שחור

אופן ההכנה
שמים בקערה את החסה הקצוצה
קוצצים את הכרוב ומוסיפים לקערה
ממלאים מים ומוסיפים מעט חומץ (מטרת הפעולה לשמור על צבע הירקות וגם לנקות אותם ממזיקים)
בינתיים קוצצים את אגוזי המלך
שופכים את הכרוב והחסה לתוך מסננת ושוטפים היטב במים
מחזירים את הכרוב והחסה לתוך הקערה
מוסיפים את אגוזי המלך לקערה
מוסיפים את השמן, מיץ הלימון, מעט מלח גס ומעט פלפל גרוס
מערבבים היטב




תגובות