איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

מניעת הדבקת הבצק לניילון הנצמד

כדי למנוע הדבקת הניילון הנצמד לבצק
טיפ נחמד שלמדתי מהתוכניות של מרתה סטוארט
לפני שעוטפים את הבצק המוכן ולפני ששמים אותו במקרר לכמה שעות כדי שאפשר לעבוד איתו יותר טוב
לוקחים ניילון נצמד ומרססים בשמן או מורחים עם מברשת את הניילון ואז עוטפים איתו את הבצק
יש כמה יתרונות לפעולה הזו
הבצק לא נדבק לניילון ואז אפשר בקלות להוציא את הבצק מהניילון
הבצק גם לא מתייבש בגלל השמן בזמן המנוחה במקרר
הבצק יוצא שלם מהניילון ולא מתפרק ואפשר לרדד אותו בקלות