איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

מיתון החריפות של החרדל

החרדל הוא ממרח קצת חריף ופיקנטי
יש כאלה שלא אוהבים חריף
בשביל למתן את החריפות של החרדל
לוקחים כף חרדל
מוסיפים לזה כף טחינה גולמית
מערבבים היטב אם זה סמיך אפשר להוסיף מעט מים
כך מקבלים רוטב חדש טעים ולא חריף