מרק זה המצאתי לאחר שקניתי חבילת ניוקי וחשבתי לבשל מהחבילה תבשיל פסטה כלשהו אבל לאחר זמן מה עלה לי רעיון במקום לשים במרק כל מיני דברים משמינים כמו קרוטונים או שקדי מרק עדיף ניוקי שעשוי מתפוחי אדמה זה גם מזין וגם משביע
הרכיבים
6 עגבניות מקולפות וחתוכות לריבועים
שקית ניוקי תפוחי אדמה
2 כפות בזיליקום קצוץ
4 שיני שום קצוצים
4 כוסות מים
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות שמן רגיל או שמן זית
כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח
כמון
אופן ההכנה
שמים בתוך סיר בינוני את העגבניות המקולפות, השום והבזיליקום
מוסיפים את השמן, רסק העגבניות והתבלינים
מבשלים על אש בינונית עד שהעגבניות הופכות לסמיכות ולמרקם חלק
מוסיפים 4 כוסות מים לתוך הסיר ומביאים לרתיחה
מוסיפים את חבילת הניוקי
ברגע שהניוקי צף למעלה זה הזמן לכבות את האש
המרק טעמו משתבח ככל שהזמן עובר ואוכלים אותו יום למחרת
הרכיבים
6 עגבניות מקולפות וחתוכות לריבועים
שקית ניוקי תפוחי אדמה
2 כפות בזיליקום קצוץ
4 שיני שום קצוצים
4 כוסות מים
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות שמן רגיל או שמן זית
כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח
כמון
אופן ההכנה
שמים בתוך סיר בינוני את העגבניות המקולפות, השום והבזיליקום
מוסיפים את השמן, רסק העגבניות והתבלינים
מבשלים על אש בינונית עד שהעגבניות הופכות לסמיכות ולמרקם חלק
מוסיפים 4 כוסות מים לתוך הסיר ומביאים לרתיחה
מוסיפים את חבילת הניוקי
ברגע שהניוקי צף למעלה זה הזמן לכבות את האש
המרק טעמו משתבח ככל שהזמן עובר ואוכלים אותו יום למחרת
תגובות
הוסף רשומת תגובה