איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

ציפוי לשניצל

אם נגמרים פירורי הלחם בבית
וגם נגמר הלחם ואין לכם במה לצפות את השניצל לפני הטיגון
הנה רעיון נחמד שכדאי לאמץ
היה לי בבית שקיות של תפוצ'יפס שאף אחד לא אכל
וגם קרקרים לא מלוחים
במקום לזרוק אותם לפח לאחר פג תוקף
השתמשתי בהם כדי לעשות פירורים לציפוי השניצל
טחנתי את התפוצ'יפס וגם את הקרקרים ביחד
צריך להיזהר לא להמליח את השניצל עם הביצה כיוון שהתפוצ'יפס מאוד מלוחים
כשטעמתי את השניצל יצא טעם מדהים ולא מלוח
כדאי לאמץ את הרעיון