איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

פירורי לחם

לרבים מאיתנו נשאר תמיד לחם לאחר שבת ולא יודעים מה לעשות איתו
אני באופן אישי משתמשת עם הלחם הנותר כדי לעשות ממנו פירורי לחם
אפשר עם הפירורי לחם להשתמש בהרבה דרכים
כמו למשל לציפוי שניצל
או להוסיף פירורי לחם לקציצות
או שימוש אחר
זה גם מלמד אותנו לא לזרוק כל דבר אלא למחזר אותו והיום בימינו מיחזור זה דבר שהוא הכרחי ולא מותרות
כדי לא להפוך את הארץ להר זבל אחד רצוי למחזר
והלחם זו היא רק דרך אחת למחזר
לא רצוי לקנות פירורי לחם כי מוסיפים חומרים כדי לשמר את המוצר והחומרים הללו מזיקים לבריאותנו
לכן לא רק שחוסכים בכסף על ידי כך שלא קונים פירורי לחם אלא ממחזרים מהשאריות לחם
אלא גם מרוויחים בריאות
קחו טיפ זה לתשומת לבכם