איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

בישול סלק בתנור

בגלל שהסלק הוא ירק שדורש הרבה זמן בישול
סלק שמבשלים אותו במים מאבד את הטעם שלו החזק
צורת האידוי בתנור היא הדרך הנכונה לשמור על הטעמים
לוקחים נייר כסף עוטפים את הסלקים בנייר הכסף וסוגרים היטב מכל הצדדים
שמים בתנור בחום של 200 מעלות בטורבו במשך שעה או יותר עד שהסלקים מתרככים היטב
מצאתי עוד דרך לנצל את הבישול של הסלקים
בינתיים אפשר בד בבד להכניס עוד מאפים לתנור ולאפות אותם וכך לחסוך בזמן
בצורה הזו בינתיים שהסלקים נמצאים בתחתית התנור
שמתי דגים בתנור
אחר כך הכנסתי עוף בתנור
לאחר מכן אפיתי עוגה
וכל הזמן הזה הסלקים מתבשלים
אין חשש שהסקלים יישרפו כי הם עטופים בנייר כסף


סלקים עטופים בנייר כסף מבושלים בתנור