לחם אינג'רה

 לחם אינג'רה מתכון של מתי אליאס


החומרים:

1 קילו קמח לבן של ואסם

 80 עד 100 גרם שמרים 

אופן ההכנה:

שפוך את השמרים לתוך 1/2 כוס מים פושרים. תן לשמרים לתפוח.

הוסף מים(פושרים בלבד)לקמח בקערה גדולה, כל פעם ספל אחד וערבב עד שהתערובת היא בטקסטורה המתאימה, כלומר, לא יותר מדי נוזלית ולא יותר מדי עבה.

הוסף את תערובת השמרים לעיסה, ערבב עד שהיא חלקה וכסה. שמור במקום חמים מכוסה עם מגבת ומכסה. חכה 6 עד 7 שעות או כל הלילה. טגן במחבת טפלון חם על אש חמה עד שהתחתית מוכנה והחלק העליון רך וספוגי.




תגובות