רכיבים
דג מושט טרי ונקי (דג אמנון)
1 כף שמן
1 שן שום פרוסה
1 שן שום חצויה
5 גבעולי כוסברה
2 פרוסות לימון
שמן לטיגון
תבלינים
1 כפית קארי
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את הקארי, המלח והפלפל עם מעט שמן ומורחים את הדג מפנים ומבחוץ
לתוך בטן הדג מכניסים את השום הפרוס , הכוסברה והלימון
מניחים במקרר במשך כשעה וחצי
מחממים את השמן ושן השום החצויה במחבת
מטגנים מספר דקות מכל צד עד להשחמה ומגישים
דג מושט טרי ונקי (דג אמנון)
1 כף שמן
1 שן שום פרוסה
1 שן שום חצויה
5 גבעולי כוסברה
2 פרוסות לימון
שמן לטיגון
תבלינים
1 כפית קארי
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את הקארי, המלח והפלפל עם מעט שמן ומורחים את הדג מפנים ומבחוץ
לתוך בטן הדג מכניסים את השום הפרוס , הכוסברה והלימון
מניחים במקרר במשך כשעה וחצי
מחממים את השמן ושן השום החצויה במחבת
מטגנים מספר דקות מכל צד עד להשחמה ומגישים
המתכון המקורי
תגובות
הוסף רשומת תגובה