איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

הפשרת גלידה

גלידה היא קשה בדרך כלל כשהיא נמצאת במקפיא
כשרוצים לארח ולהגיש גלידה או סתם לאכול להנאה
קשה מאוד להוציא את הגלידה עם כף הגלידה כי היא קשה מאוד
מצאתי דרך קלה כדי לרכך את הגלידה
פשוט מאוד
מכניסים את מיכל הגלידה למיקרו
מפעילים את המיקרו ל- 30 שניות
והגלידה הופכת להיות רכה אבל לא רכה מדי
הפעולה הזו מקלה על הוצאת הגלידה והגשתה