סחוג ביתי


סחוג זה רקחתי בגלל שבעלי לא אכל את הסחוג המוכן שנקנה במרכול


 הוא טען שהוא חריף מדי בשבילו לכן החלטי להכין לו גרסה פחות חריפה
בגלל הפלפלים המתוקים הסחוג הוא הרבה פחות חריף וניתן לאכול אותו מבלי לשרוף את הלשון
גם אני עד היום לא יכולתי לנגוע בסחוג המוכן עד שהכנתי את הסחוג שלי והיום אני מוסיפה אותו לכל מאכל
הטעם הוא עדין והחריפות היא נסבלת


הרכיבים
צרור שלם של פטרוזיליה
צרור שלם כוסברה
4 פלפלים אדומים מתוקים
4 פלפלים ירוקים מתוקים
4 פלפלים חריפים ירוקים
2 עגבניות עם קליפה
1 ראש שלם של שום מקולף
חצי כוס שמן זית
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה 
מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר כולל התבלינים
מוסיפים תוך כדי את שמן הזית עד שכל המרכיבים יהפכו לעיסה אחידה
אם רוצים לשמר לאורך זמן את הסחוג
שמים את הסחוג בצנצנות קטנות ומקפיאים
כל פעם שנגמרת צנצנת מוציאים מהמקפיא צנצנת נוספת ומפשירים
אין דרך אחרת לשמר סחוג טבעי וטרי שנעשה בבית זה לא כמו שקונים במרכולים שם בטוח מוסיפים לזה חומרים משמרים
בהעדר חומרים משמרים זאת הדרך היחידה שהמוצר יחזיק מעמד הרבה זמן ולא יתקלקל








תגובות