זהו סלט מרוקאי שעשוי מהרבה עגבניות מבושלות
אמא שלי שתחיה היתה מבשלת את הסלט הרבה שעות עד שהיה הופך לסמיך
קודם היתה חולטת את העגבניות במים חמים , מורידה את הקליפה של העגבניות ואחר כך שמה בסיר עם תוספת של הרבה שמן ונותנת לעגבניות להתבשל על אש נמוכה
אני לעומת זאת מצאתי דרך איך לקצר את התהליך של העבודה
הסלט יוצא טעים בדיוק כמו של אמא רק הרבה פחות משמין
המרכיבים
10 עגבניות
2 פלפלים ירוקים חריפים
6 שיני שום
פלפל שחור
פפריקה אדומה מתוקה
מלח
2 כפות שמן
אופן ההכנה
קולפים את העגבניות וחותכים לקוביות
חותכים את הפלפלים החריפים לקוביות
קולפים את השום וחותכים גם כן
שמים את כל המרכיבים בסיר עם התבלינים ושתי כפות השמן
נותנים להתבשל על אש גבוהה במשך 10 דקות
אחרי שרואים שהעגבניות מתחילות לבעבע אז מנמיכים את האש לעוד חצי שעה
במשך הזמן שהסלט נמצא על האש יש לערבב כל 10 דקות שהעגבניות לא יידבקו לסיר
בסוף התהליך סלט העגבניות הופך לאדום וסמיך
בתיאבון !!!!!!!!!!!!!!
אמא שלי שתחיה היתה מבשלת את הסלט הרבה שעות עד שהיה הופך לסמיך
קודם היתה חולטת את העגבניות במים חמים , מורידה את הקליפה של העגבניות ואחר כך שמה בסיר עם תוספת של הרבה שמן ונותנת לעגבניות להתבשל על אש נמוכה
אני לעומת זאת מצאתי דרך איך לקצר את התהליך של העבודה
הסלט יוצא טעים בדיוק כמו של אמא רק הרבה פחות משמין
המרכיבים
10 עגבניות
2 פלפלים ירוקים חריפים
6 שיני שום
פלפל שחור
פפריקה אדומה מתוקה
מלח
2 כפות שמן
אופן ההכנה
קולפים את העגבניות וחותכים לקוביות
חותכים את הפלפלים החריפים לקוביות
קולפים את השום וחותכים גם כן
שמים את כל המרכיבים בסיר עם התבלינים ושתי כפות השמן
נותנים להתבשל על אש גבוהה במשך 10 דקות
אחרי שרואים שהעגבניות מתחילות לבעבע אז מנמיכים את האש לעוד חצי שעה
במשך הזמן שהסלט נמצא על האש יש לערבב כל 10 דקות שהעגבניות לא יידבקו לסיר
בסוף התהליך סלט העגבניות הופך לאדום וסמיך
בתיאבון !!!!!!!!!!!!!!
תגובות
הוסף רשומת תגובה