הרכיבים
1 וחצי כוסות קמח
2 כפיות קינמון טחון
חצי כפית ציפורן טחון
1 שקית אפיה
50 גרם אגוזים קצוצים (חצי כוס)
3 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
4 ביצים
חצי כוס שמן
1 כוס סוכר
אופן ההכנה
להדליק את התנור לחום בינוני 180 מעלות
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף סמיך
להוסיף לתוך הקצף את החלמונים ואת חצי כוס השמן ולערבב בתנועות עטיפה
לערבב את כל החומרים היבשים ולהוסיף לקצף הסמיך ולערבב בתנועות עטיפה עד שכל התערובת נבלעת לתוך הקצף ומתקבל מרקם אחיד
לשים את כל התערובת לתוך תבנית רצוי תבנית 26
ולאפות כ- 40 דקות
לאחר שהעוגה אפויה מפזרים אבקת סוכר על העוגה
תגובות
הוסף רשומת תגובה