עוגה זו קיבלתי מחברה טובה היא טובה גם לחגים וימים אחרים
הרכיבים
הבצק (לבסיס העוגה)
אחד וחצי כוסות קמח
1 שקית אפייה
1 ביצה
חצי חבילה של מרגרינה
מעט רום
תערובת העוגה
5 חלמונים
3 מיכלי גבינה 5%
1 גביע שמנת מתוקה
2 כפות קורנפלור
2 כפות קמח
הקצפת
5 חלבונים
אחד וחצי כוסות סוכר
אופן ההכנה
להדליק את התנור לחום בינוני 180 מעלות
ללוש את כל הרכיבים של הבצק לתערובת אחידה וקשה ולשטח על התבנית
להכניס לתנור עד שהבצק משחים
להוציא את התבנית עם הבצק מהתנור ולתת לבצק להתקרר
לערבב את הרכיבים של תערובת העוגה בקערה
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצפת קשה ואחידה ולהוסיף לתערובת שבקערה ולקפל בתנועות עטיפה עד שהקצף ייבלע לתוך התערובת
להוסיף את כל התערובת על הבצק האפוי
לאפות את העוגה בתנור במשך שעה וחצי לאחר מכן להשהות את העוגה בתוך התנור בלי לפתוח את התנור עוד חצי שעה
הרכיבים
הבצק (לבסיס העוגה)
אחד וחצי כוסות קמח
1 שקית אפייה
1 ביצה
חצי חבילה של מרגרינה
מעט רום
תערובת העוגה
5 חלמונים
3 מיכלי גבינה 5%
1 גביע שמנת מתוקה
2 כפות קורנפלור
2 כפות קמח
הקצפת
5 חלבונים
אחד וחצי כוסות סוכר
אופן ההכנה
להדליק את התנור לחום בינוני 180 מעלות
ללוש את כל הרכיבים של הבצק לתערובת אחידה וקשה ולשטח על התבנית
להכניס לתנור עד שהבצק משחים
להוציא את התבנית עם הבצק מהתנור ולתת לבצק להתקרר
לערבב את הרכיבים של תערובת העוגה בקערה
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצפת קשה ואחידה ולהוסיף לתערובת שבקערה ולקפל בתנועות עטיפה עד שהקצף ייבלע לתוך התערובת
להוסיף את כל התערובת על הבצק האפוי
לאפות את העוגה בתנור במשך שעה וחצי לאחר מכן להשהות את העוגה בתוך התנור בלי לפתוח את התנור עוד חצי שעה
תגובות
הוסף רשומת תגובה