הרכיבים
חצי כוס טחינה גולמית
אחד וחצי כוס קמח לבן תופח
חצי כוס סוכר
רבע כוס שמן
שקית אבקת אפיה
שקית תמצית וניל
2 כפות סילאן (דבש תמרים)
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל- 180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה
מערבבים את כל החומרים בבלנדר עד שהתערובת הופכת להיות סמיכה
מכדררים עם הידיים צורת כדורים קטנים (לא יותר מדי גדולים כי אז העוגיות תופחות הרבה מהרגיל והופכות להיות גדולות מאוד) בגלל אבקת האפיה והקמח התופח
שמים את העוגיות בתבנית במרחק גדול אחת מהשנייה בגלל התפיחה
אופים 20 דקות בדיוק אפילו אם נדמה שהעוגיות עדיין לא אפויות אסור להשאיר אותן יותר מהזמן הרשום כי אז הן הופכות להיות מרות בגלל הטחינה
לא לנגוע בעוגיות כשהן חמות הן יכולות להתפורר לחכות עד שהן מתקררות לגמרי ואז הן מתקשות
חצי כוס טחינה גולמית
אחד וחצי כוס קמח לבן תופח
חצי כוס סוכר
רבע כוס שמן
שקית אבקת אפיה
שקית תמצית וניל
2 כפות סילאן (דבש תמרים)
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל- 180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה
מערבבים את כל החומרים בבלנדר עד שהתערובת הופכת להיות סמיכה
מכדררים עם הידיים צורת כדורים קטנים (לא יותר מדי גדולים כי אז העוגיות תופחות הרבה מהרגיל והופכות להיות גדולות מאוד) בגלל אבקת האפיה והקמח התופח
שמים את העוגיות בתבנית במרחק גדול אחת מהשנייה בגלל התפיחה
אופים 20 דקות בדיוק אפילו אם נדמה שהעוגיות עדיין לא אפויות אסור להשאיר אותן יותר מהזמן הרשום כי אז הן הופכות להיות מרות בגלל הטחינה
לא לנגוע בעוגיות כשהן חמות הן יכולות להתפורר לחכות עד שהן מתקררות לגמרי ואז הן מתקשות
תגובות
הוסף רשומת תגובה