הרכיבים
שלושת רביעי כוס סולת
2 כפות פטרוזיליה קצוץ
2 כפות כוסברה קצוץ
4 שיני שום קצוצים
התבלינים
2 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
למלא סיר במים כמעט עד הסוף
כשהמים רתחו להוסיף את התבלינים
מוסיפים גם את הפטרוזיליה והכוסברה וגם השום
ורק בסוף מוסיפים את הסולת
הסיבה שמוסיפים את הסולת בסוף כי צריך לערבב כל הזמן כדי לא ליצור גושים
כל הזמן לערבב את הסולת עד שהמים מגיעים לנקודת רתיחה ומבעבעים ואז לכבות
תגובות
הוסף רשומת תגובה